I denne meditasjonen vil du få mulighet å la deg veilede gjennom en teknikk for å åpne mer opp for det som du fra før ikke la merke till. Og dermed vil du også åpne opp for å se nye muligheter i livet ditt.

Read More...

På samme måte som andre former for meditasjon, trener en kroppsscan oppmerksomheten. Kroppsskanning skifter mellom et bredt og smalt fokus på oppmerksomhet; fra å fokusere på din lille tå til hele kroppen.

Read More...

Denne meditasjonen er spesiallaget for verdens vanndag 22. mars. Selvfølgelig kan du gjøre denne meditasjonen når som helst. Set gjerne en flaske eller glass med vann ved side av deg når du gjør denne meditasjonen.

Read More...

Balanser ditt elektromagnetiske felt og kommunikasjon mellom ditt hjerte og din hjerne.

Read More...

Intensjonen bak meditasjonen er ikke å fjerne smerte men å håndtere smerte på en annen måte.

Read More...

I denne meditasjonen skal du bruke flere teknikker for å regulere angstfølelser.

Read More...

Vårt samfunn har ikke blitt lært til å uttrykke takknemlighet for alle de fantastiske gaver vi har. På mange måter har vi egentlig blitt lært til å fokusere på de mangler vi har, eller hva vi ikke har. Det er oppmerksomheten til den mangelen som faktisk skaper selve mangelen, ikke omvendt. De siste globale endringene vi har vært vitne til, er tydelige bevis på at vi trenger å være takknemlige for alt vi har. Hvem er vi, som bor i et av verdens rikeste land, til å tro at vi ikke har nok?

Read More...

I følgende meditasjon skal du komme i kontakt med det vi for denne anledningen kaller din guide eller dine guider. Det er fint om du allerede kan skrive ned noe spørsmål du har til din guide. Det du også kan spørre er om din guide vil hjelpe deg med å bli kvitt en fysisk eller psykisk plage. Hvordan du ser på guiden din og hvordan din guide representerer seg for deg spiller absolutt ingen rolle. Bare vær åpen og ha det moro med alt som du opplever under sesjonen.

Read More...

Denne meditasjonen hjelper deg med å skape en følelse av lykke. Den er en kombinasjon av meditasjon og hypnose slik at du lettere vil kunne gjenskape en lykhetsfølelse når som helst på egen hårnd. Når vi føler oss lykkelig går kroppen gjennom mange biologiske prosesser. Blant annet blir vårt immunforsvar styrket, man får mer energi, mer mot, og selvsikkerhet.

Read More...

Denne meditasjonen er ment til å forsterke forbindelsene som går fra universet (kvantefeltet), gjennom ditt elektromagnetiske felt, ditt hjerte og din hjerne og tilbake igjen til kvantefeltet. Det er en øvelse hvor vi kommer i kontakt med vår indre stemme.

Read More...