Aktiviteter i Second Life

Hver tirsdag og fredag | kl.21.00 - 21.30

Hver onsdag | kl.21.00 - 21.30

Hver onsdag | kl.23.00 - 23.45

Transformerende meditasjon er tema I denne meditasjonssamlingen i Second Life. Jeg snakker litt om det vitenskapelige bak meditasjon og vi gjør en av meditasjonene som du finner på denne nettsiden eller noe av meditasjonene som jeg har laget til kurset i Transfomerende Meditasjon. Samlingen er på engelsk og det er mulighet for spørsmål og diskusjon. Anbefaler også å bruke hodetelefoner for å hente mest ut av meditasjonen.

En deilig og kort 15 minutters meditasjon ved hjelp av lyden av ekte Tibetanske Singing Bowls eller Crystal Bowls. Bruk lydene og fargene til å balansere dine chakraer eller øv din mindfulness eller hjerte-fokusert meditasjon mens du bruker lydene fra de Tibetanske Singing Bowls for å komme tilbake til fokuset ditt.

Second Life logo.svg
By Source, Fair use, Link

Second Life (ofte forkortet SL) er en Internettbasert virtuell 3D-verden, lansert i 2003 av San Francisco-baserte Linden Lab. I desember 2008 hadde SL mer enn 16 millioner registrerte kontoer. Én konto vil si én unik avatar (figur).

Det som skiller SL fra andre 3D-verdener, er blant annet at det ikke er et «spill» i tradisjonell betydning av ordet, men snarere en teknologisk plattform.

Brukerne selv står for bygging og utvikling av den virtuelle verdenen. Brukerne lager seg en avatar eller figur, som representerer dem selv. Gjennom avataren sin kan man gå og fly rundt, kommunisere med andre avatarer, handle eller selge, bygge, danse, gå på live-konserter, delta på kurs osv.

For noen måneder siden ble jeg kontaktet av noen som fant mine engelske meditasjoner og hadde hørt noe fine ord om Transformerende Meditasjon. Dette resulterte i en litt mer uvanlig men også spennende samarbeid som endte opp med at jeg har begynt å holde meditasjonssamlinger online i den virtuelle verden Second Life.

Mens det ser ut som et spill ble jeg overrasket mest av at teknologien blir brukt av folk i alle aldre. Teknologien gjør også at jeg kan snakke live med de samt at jeg kan bruke visuelle objekter som Tibetanske singing bowls som lager akkurat den lyden singing bowls lager. Second Life har også blitt brukt i rehabilitering og har også mange elementer inn i seg som kan brukes i manifisteringsteknikker som mind movie lignende teknikker.

Har du lasted ned Second Life og har du laget en konto? Klikk på denne knappen for å komme seg til meditasjonsområdet tilhørende Transformational Meditation Group.