Workshop / Kurs i Transformerende Meditasjon

Register din interesse for kurset i 2019!

Meditasjon er ikke en distraksjon, men en prosess for transformasjon.

Kurset i Transformerende Meditasjon er en 2 dagers workshop med et års oppfølging og veiledning hvor du vil lære det siste innenfor moderne meditasjon samt vitenskapen som ligger bak. En workshop hvor vi skal avmystifisere det mystiske. Hvor du vil bi kjent med deg selv på en ny måte, og vil lære deg teknikker som gjør at du kan stå stødigere i livet, være mer motstandsdyktig mot stress og sykdom, og som gjør at du på en befriende måte vil kunne navigere gjennom livet.

Kurset egner seg for nybegynnere og de med erfaring innenfor meditasjon og yoga. Kursleder er Sebastiaan van der Velden

Tusen takk for et spennende kurs med mye god mat. Virkelig takknemlig for å bli servert så god vegansk mat. Tusen takk.

Jeg fikke mye bekreftelse på mine følelser i form av studier og eksperimenter gjort i forskningens navn som styrket min tro enda mere.

Som sagt utrolig kult at en som jobber i helsevesenet står opp for seg selv. Den info jeg har lært er gull verdt i å hjelpe andre til å finne seg selv. Om jeg kunne dratt på kurs igjen med alt jeg er og føler i dag ville jeg deltatt igjen nettop fordi dere skaper en så god og kjærlig atmosfære. Tusen takk.

Dere skal være stolte og fornøyde med kurset, det dere bidrar med er utrolig bra tilrettelagt for nye mennesker. Alt de trenger å gjøre er å overgi seg selv.


Meditasjonsinstruktør

Kursleder Sebastiaan er meditasjonsinstruktør med over 20 års erfaring innenfor forskjellige meditasjonsteknikker. Han vil vise deg at meditasjon er mer enn avslapping og stressmestring og at du kan bruke meditasjon som verktøy til å skape endring i ditt liv. Dette kan være endringer i forhold til din psykiske og fysiske helse men også når det gjelder dine omgivelser som for eksempel din jobb og kariere eller samliv.


Når starter kurset?

Kurset for 2018 er avholdt allerede men du kan registere din interesse for kurset lenger ned på siden.

Dato og Tid Tema
Dag 1 Workshop Transformerende Meditasjon - Teori
Dag 2 Workshop Transformerende Meditasjon - Praksis
Hver annen uke tom. 1 år etter kursdato Oppfølging og veiledning i form av tilstede møter og online møter.

TMGnorge stiller med mat og drikke. Alt dette er inkludert i prisen. En mer detaljert program blir sendt ut etter registrering.

Workshop / kurs kombinasjoner og priser

Kursvalg Pris
Workshop + 1 års oppfølging NOK 4000,-
Kun workshop NOK 2000,-
Tidligere kursdeltakere 20% rabatt

Sted, Reise og Overnatting

Kurssted bestemmes ut i fra hvor mange interesserte det er for kurset og hvilket område de er i fra. De siste 3 kurs i Norge har blitt avholdt i Ålesund. Bor du langt fra Ålesund register din interesse i skjemaet nedenfor og ved nok interesserte fra ditt område avholder jeg kurset nært deg.

Register din interesse for kurset i 2019!