Workshop / Kurs

Registreringen for kurset "Magien inni deg" er stengt!

Meditasjon er ikke en distraksjon, men en prosess for transformasjon.

Kurset går over 1 kveld og 2 dager hvor du vil lære det siste innenfor moderne meditasjon samt vitenskapen som ligger bak. Et kurs hvor du vil bi kjent med deg selv på en ny måte, og vil lære deg teknikker som gjør at du kan stå stødigere i livet, være mer motstandsdyktig mot stress og sykdom, og som gjør at du på en befriende måte vil kunne navigere gjennom livet.

Kurset egner seg for nybegynnere og de med erfaring innenfor meditasjon og yoga. Kurset ledes av Sebastiaan van der Velden og Torill Taftø

Tusen takk for et spennende kurs med mye god mat. Virkelig takknemlig for å bli servert så god vegansk mat. Tusen takk.

Jeg fikke mye bekreftelse på mine følelser i form av studier og eksperimenter gjort i forskningens navn som styrket min tro enda mere.

Som sagt utrolig kult at en som jobber i helsevesenet står opp for seg selv. Den info jeg har lært er gull verdt i å hjelpe andre til å finne seg selv. Om jeg kunne dratt på kurs igjen med alt jeg er og føler i dag ville jeg deltatt igjen nettop fordi dere skaper en så god og kjærlig atmosfære. Tusen takk.

Dere skal være stolte og fornøyde med kurset, det dere bidrar med er utrolig bra tilrettelagt for nye mennesker. Alt de trenger å gjøre er å overgi seg selv.


Om Instruktørene

Sebastiaan er meditasjonsinstruktør med over 20 års erfaring innenfor forskjellige meditasjonsteknikker. Han vil vise deg at meditasjon er mer enn avslapping og stressmestring og at du kan bruke meditasjon som verktøy til å skape endring i ditt liv. Dette kan være endringer i forhold til din psykiske og fysiske helse men også når det gjelder dine omgivelser som for eksempel din jobb og kariere eller samliv.
Torill er sertifisert Meditasjon og Mindfullness lærer, samt utdannet Hypnoterapeut og Coach. Hun bruker sin egen livserfaring, kunnskap og utdanning, gjennom flere år, til at du også kan finne igjen til det du ønsker deg i hverdagen din.


Når starter kurset?

7-9. Februar

Dato og tid Kurs dag 1 : fredag 7. februar kl. 18:00-21:00
Dato og tid Kurs dag 2 : lørdag 8. februar kl. 09:00 - 19:00
Dato og tid Kurs dag 3: søndag 9. februar kl. 09:00 - 17:00

Registreringen er nå stengt

Vi stiller med lunsj, kaffe og te. Alt dette er inkludert i prisen. En mer detaljert program blir sendt ut etter registrering.

Workshop / kurs kombinasjoner og priser

Kursvalg Pris
Kurs NOK 2500,-

Sted, Reise og Overnatting

Sted
Healingens Hus
Erling Skakkes gate 66
7012 Trondheim

Fly - Tog - Buss
Det går direkteruter til Trondheim Lufthavn fra:
Bergen, Bodø, Brønnøysund, Harstad/Narvik, Kristiansand, Kristiansund, Mo i Rana, Mosjøen, Namsos, Oslo ,Rørvik, Sandnessjøen, Stavanger, Torp, Tromsø og Ålesund
Fra Trondheim lufthavn Værnes går det tog og buss til Trondheim Sentrum
Tog: Fra Trondheim Lufthavn til Skansen Stasjon (35 minutter). Fra der er det 6 minutters gåavstand til kurslokalet.
Flybuss: Fra Trondheim Lufthavn til Dronningens gate (40 minutter). Fra der er det 10 minutters gåavstand til kurslokalet.

Parkering
Fra Leüthenhaven P-hus er det 400 meter å gå til kurslokalet.
Erling Skakkes gate
7012 Trondheim

Overnatting
Klikk her for hoteller i nærheten av kursstedet

Registeringen for kurset Magien inni deg er stengt!