Workshop / Kurs

Det er ikke planlagt flere kurs på Norsk foreløpig. På vår internasjonale nettside finner du vårt online kurs.

KursPoster.

Kurset går over 2 dager hvor du vil lære å bli kjent med deg selv og ditt potensial til å skape flyt og endring i livet ditt. Et kurs hvor du vil lære deg teknikker som gjør at du kan stå stødigere i livet, være mer motstandsdyktig mot stress og sykdom, og som gjør at du på en befriende måte vil kunne navigere gjennom livet.

Kurset egner seg for alle og ledes av Sebastiaan van der Velden

Jeg trivdes godt på kurset, fikk brukt tid til å sette ting i perspektiv og lært noen gode teknikker til å stresse ned og slappe av.

Tusen takk for et spennende kurs med mye god mat. Virkelig takknemlig for å bli servert så god vegansk mat. Tusen takk.

Jeg fikke mye bekreftelse på mine følelser i form av studier og eksperimenter gjort i forskningens navn som styrket min tro enda mere.

Som sagt utrolig kult at en som jobber i helsevesenet står opp for seg selv. Den info jeg har lært er gull verdt i å hjelpe andre til å finne seg selv. Om jeg kunne dratt på kurs igjen med alt jeg er og føler i dag ville jeg deltatt igjen nettop fordi dere skaper en så god og kjærlig atmosfære. Tusen takk.

Dere skal være stolte og fornøyde med kurset, det dere bidrar med er utrolig bra tilrettelagt for nye mennesker. Alt de trenger å gjøre er å overgi seg selv.


Om Instruktøren

Sebastiaan har sin bakgrunn innenfor medisinsk bruk av ioniserende og ikke-ioniserende stråling. Han er sertifisert i klinisk hypnose og en sertifisert HeartMath Fascilitator and Practitioner. Han har alltid vært opptatt av menneskelig utvikling, kognitiv nevrovitenskap, psykologi, elektromagnetiske felt og kvantefysikk og har over 20 års erfaring innenfor meditasjon. Les mer...


Når starter kurset?

6.-7. Februar

Dato og tid Kurs dag 1: lørdag 6. februar kl. 09:00 - 18:00
Dato og tid Kurs dag 2: søndag 7. februar kl. 09:00 - 18:00

Registreringen er åpen Påmeldingsfrist 30. januar

Vi stiller med lunsj, kaffe og te. Alt dette er inkludert i prisen. En mer detaljert program blir sendt ut etter registrering.

Workshop / kurs kombinasjoner og priser

Kursvalg Pris
Kurs NOK 2000,-

Sted og parkering

Sted
Storgata 25 - Ålesund

Overnatting
Klikk her for hoteller i nærheten av kursstedet

COVID-19

Vi følger de gjeldene anbefalinger fra myndhighetene mens kurset pågår. Blir det forbudt å samles og må kurset avlyses pga. COVID-19 situasjonen blir hele kursavgiften refundert.

Det er ikke planlagt flere kurs på Norsk foreløpig. På vår internasjonale nettside finner du vårt online kurs.