e3db99059ba9df1af8a4c03383ecf385a6fbf1e8-sommermeditasjon2019

Det blir ingen samling 25. juli. Nye samlinger starter igjen 1. august.

Online kurskatalog

Sjekk kurskatalogen på vår internasjonale side for online kurs på Norsk og Engelsk.

Les mer...

Velkommen!

Mange som praktiserer meditasjon sier at de opplever bedre helse, større selvtillit, ro og/eller økt styrke i kroppen eller større konsentrasjon og tilstedeværelse.

Men meditasjon er så mye mer.

Transformational Meditation Group - Norge er stiftet av Sebastiaan van der Velden og utforsker det siste i meditasjon. Det er vitenskapelig bevist at meditasjon kan skape store endringer i kroppen vår. Mange som mediterer opplever i tillegg en mye bedre flytt i livet.

Meditasjonssamlinger

TMG-Norge har base i Ålesund og det er her vi organiserer våre samlinger med veiledet meditasjon.

Meditasjonsgruppen har blitt dannet etter ønske fra tidligere deltakere fra kursene "Du er mer enn et menneske" og "Transformerende Meditasjon", men alle er velkommen til å delta. Det er ikke nødvendig med meditasjonserfaring eller spesielle forkunskaper.

For mer informasjon viser vi til gruppens nettside på meetup.com.

Kurs & Foredrag

Sebastiaan bygger på en unik måte en bro mellom det nyeste innen moderne vitenskap og århundrer med åndelige praksis og tro.

Bruk kontaktskjemaet for å bestille kurs eller foredrag.

Kurs eller workshops i Transformerende Meditasjon" holdes 1 eller 2 ganger i året og er for alle som har lyst til å vite mer om seg selv som menneske, og hvordan man kan få til ønsket endring i livet sitt. Kurset er også for de som ønsker flere redskap for å kunne stå stødigere i livet og for dem som ønsker å bli kjent med sitt fulle potensiale. Kurset går over 2 dager. Hvor dag 1 er mest teori og dag 2 det mer praktiske med blant annet en spesiell utviklet meditasjon for å tiltrekke seg en ny realitet. Ny fra 2018 er at det tilbys et års oppfølging etter workshoppen.

Klikk på knappen her nede for å gå til kursets nettside.

Tilbakemeldinger

Jeg trivdes godt på kurset, fikk brukt tid til å sette ting i perspektiv og lært noen gode teknikker til å stresse ned og slappe av.

Tusen takk for et spennende kurs med mye god mat. Virkelig takknemlig for å bli servert så god vegansk mat. Tusen takk.

Jeg fikke mye bekreftelse på mine følelser i form av studier og eksperimenter gjort i forskningens navn som styrket min tro enda mere.

Som sagt utrolig kult at en som jobber i helsevesenet står opp for seg selv. Den info jeg har lært er gull verdt i å hjelpe andre til å finne seg selv. Om jeg kunne dratt på kurs igjen med alt jeg er og føler i dag ville jeg deltatt igjen nettop fordi dere skaper en så god og kjærlig atmosfære. Tusen takk.

Dere skal være stolte og fornøyde med kurset, det dere bidrar med er utrolig bra tilrettelagt for nye mennesker. Alt de trenger å gjøre er å overgi seg selv.

Foredrag

Sebastiaan gir også deler av kurset som foredrag og tilpasser foredragene sine alltid etter det publikumet er mest interessert i. Bruk kontaktskjemaet for å bestille kurs eller foredrag. Eller for å etterlyse mer informasjon.