)
Seb (Sebastiaan van der Velden) har sin bakgrunn innenfor medisinsk bruk av ioniserende og ikke-ioniserende stråling. Han er sertifisert i klinisk hypnose og en sertifisert HeartMath Fascilitator and Practitioner. Han har alltid vært opptatt av menneskelig utvikling, kognitiv nevrovitenskap, psykologi, elektromagnetiske felt og kvantefysikk og har over 20 års erfaring innenfor forskjellige meditasjons- og selvreguleringsteknikker.

Etter en abrupt forandring i livet bestemte han seg for å se nærmere på sitt eget liv og hans rolle som menneske i dagens verdenssamfunn. Hans reise, som startet for over 20 år siden, har ført han til å studere de store verdensreligioner, gnostiske tekster og buddhistiske filosofier, til kvantefysikk og sammenheng med tradisjonell og moderne åndelig tro.

Etter å ha oppdaget hvor effektiv gruppemeditasjon er begynte han å delta i spirituell aktivisme sammen med Children of the Sun Humanitarian Foundation. Gjennom veiledning og kurs gitt av noen av verdens mest anerkjente lærere*, har Sebastiaan jobbet seg opp til det som kalles Avatar-bevissthet. En tilstand av bevissthet om en større sammenheng med, og innsikt i virkelighetenes natur.

Under hans presentasjoner og kurs vil du raskt finne ut at han har en unik måte å bygge bro mellom det nyeste innen moderne vitenskap og århundrer med åndelige praksis og tro.

*) Tiara Kumara, Dr. Sue Morter, Bruce Lipton PhD., Joe Dispenza D.C., Gregg Braden, Dr. Wayne W. Dyer, Raja Choudhury, HeartMath InstituteVeroTrueSocial t_me-Seb_tmg