Vår misjon

Vårt oppdrag er å hjelpe alle som vil, å finne tilbake til alle aspekter av seg selv. Å bli kjent med seg selv og sine omgivelser på en ny måte og på denne måten vokse som menneske som mestrer alle aspekter av sitt liv.

Beskjed fra Seb

I mange år har jeg hatt et ønske om å videreformidle det jeg har lært og erfart om måten vi selv skaper vårt liv på, men også hvordan vi helt selv kan tiltrekke og manifestere det vi ønsker oss. Vi har i oss en skaperkraft som vi kan bruke når som helst.

Hos mange ligger denne kraften sovende og for mange er det ikke nødvendig å vekke denne kraften. De har det godt som det er. Men det finnes de som ønsker å ha det bedre enn de har det i dag eller som har en "drive" å leve livet fult og lære mer om seg selv og påvirkningen de har på sine omgivelser. De som ønsker å bli en bedre versjon av seg selv. De som ønsker å utvide sine horisonter og sin bevissthet. Det er disse mennesker jeg ønsker å hjelpe med de redskapene som har hjulpet meg og hjelper meg hver dag. Redskap som har gjort at jeg har kunne håndtere og unngå depresjoner, sykdom og uhell. Redskap som hjelper meg hver dag å tiltrekke meg akkurat det jeg har behov for der og da.

Og å våkne opp som et menneske som har blitt gjenforent med sitt guddommelige selv. Å våkne opp med en følelse at du er et komplett menneske. Dette gjør at du automatisk påvirker andre rundt deg på en positiv måte. Og når en gruppe av slike mennesker kommer sammen og mediterer med en bestemt fokus så kan vi skape magi og endrer verden vi lever i.

Alt dette er ikke lenger tilknyttet det alternative miljøet. Spiritualitet og vitenskap går hånd i hånd. Gjennom min reise gjennom religion, åndelig praksis, psykologi, nevrovitenskap og kvantefysikk har jeg oppdaget hva mange andre med meg også har oppdaget. At vitenskapen er i ferd med å avmystifisere det mystiske mer og mer. Hvert år blir det publisert flere vitenskapelige artikler som bekrefter at vi er mer enn et menneske og at vi alene og sammen med hverandre, skaper og er mester over vår virkelighet.

Gjennom forskning har det blitt påvist at spesielt meditasjon er en viktig nøkkel i å skape endring i våre liv og jeg vil gjerne vise deg hvordan du kan bruke meditasjon i din hverdag for å transformere ditt liv.

Namaste