Meld din interesse.

Bildet nedenfor er fra et tidligere kurs. Send en melding til hvis du er interessert i å delta i eller øsnker å invitere eller organisere et kurs sammen.

Kurs: Du er mer enn et menneske

PortraitStory

Beskrivelse

Kurset gir en innføring i det siste innenfor bevissthetsvitenskapen. Vi mennesker er mer enn våre 5 sanser. Ved å aktivere andre nivåer av bevissthet (superbevissthet), klarer vi å komme i direkte kontakt med elementer av livet og virkeligheten som vi før ikke var klar over. Hva gjør at noen stadig vekk opplever vanskeligheter, mens lykke smiler konstant for andre? Hva kan jeg gjøre for å endre min verden, min helse og mitt liv?

Mer enn et menneske er vår mest populære kurs som gis som helgekurs eller mini-retreat i 2 eller 3 dager. Du vil lære mer om hvordan bevissthet skaper vår virkelighet å lære revolusjonerende meditasjons- og selvregulerings-teknikker som gir deg en ekstra dimensjon i livet.

Meld din interesse.

Bildet ovenfor er fra et tidligere kurs. Send en melding til hvis du er interessert i å delta i eller øsnker å invitere eller organisere et kurs sammen.