Meld din interesse.

Nedenfor vises informasjon fra en tidligere workshop. Send en melding til hvis du er interessert i å delta i eller øsnker å invitere eller organisere denne workshoppen sammen.

Minikurs "Hjertelig velkommen til Livet"

21. Oktober 2023 - Kleive Grendehus Molde

share_image_generated-2

  1. oktober er Seb på alternativmesse i Molde med et minikurs om å leve fra hjertet. Urfolk har i mange generasjonen påpekt at å kun leve fra hodet alene leder oss lenger vekk fra viktige element i livet og lenger vekk fra vår sanne natur. Resultatet ser vi i dag i vår moderne vestlige samfunn. Samfunnet vårt har blitt uhyre komplisert, stressnivået fra ytre og indre påvirkninger er høyere enn aldri før. Det hele har resultert i at 1/3 del av befolkningen går rundt med mer enn en medisinsk diagnose.

På kurset vil du se med egne øyene hva som skjer med kroppen vår når vi gjennoppretter koblingen mellom hjerte og hjerne. Du vil lære at hjertet er mye mer enn bare et organ som pumper rundt blod. Du vil lære viktige selvreguleringsteknikker som gjør deg i stand til å bli mer motstandsdyktig mot stress. Til slutt går vi dypere inn på hva vi kan gjøre for å hjelpe andre ved hjelp av vårt hjerte.

Praktisk info & påmelding.

Dato: 21. Oktober kl.12:30-14:00
Sted: Kleive Grendehus - Molde
Pris: NOK 120,- (Dette er kun prisen for minikurset. Alternativmessen Molde er gratis å besøke.

Påmelding: VIPPS NOK120,- til 41042391 . Har du ikke VIPPS send melding til 41042391
Du kan også betale ved inngangen til lokalet (kun kontant eller VIPPS)


OBS! Kurset er del av Alternativmesse Molde. Du finner hele programmet her.