share_image_generated

Denne guidede meditasjonen vil lede deg gjennom en rekke øvelser og visualiseringer som vil hjelpe deg å dyrke en dypere forbindelse med kroppen din og maten. Du vil lære å tune ut distraksjoner og fokusere på det nåværende øyeblikket, slik at du kan nyte måltidene dine fullt ut.

Read More...

I denne meditasjonen kan du oppleve den helbredende kraften hjertet ditt har.

Read More...

Denne meditasjonen guider deg gjennom de 7 største energisentrene, også kalt chakraer...

Read More...

Velkommen til denne guidede meditasjonen og visualiseringen som er rettet mot å balansere og stimulere det tredje øyet.

Read More...

Velkommen til denne guidede meditasjonen og visualiseringen. Intensjonen bak denne økten er å gjøre det mulig for deg å sovne med en følelse av komfort og sikkerhet.

Read More...

Velkommen til denne guidede meditasjonen, som er rettet mot å øve på oppmerksomhet. Jeg vil lede deg inn i en fin avslappende tilstand der du blir oppmerksom på pusten din. Bruk pusten som et anker for å komme tilbake til hver gang du merker at du mistet fokus og tankene dine har vandret. Etter at du er kommet i den fine avslappende tilstanden, vil jeg være stille resten av meditasjonen. Jeg vil ringe en bjelle hvert annet minutt. Bruk dette som et signal for å komme tilbake til pusten din om nødvendig.

Read More...

Velkommen til denne guidede meditasjonen. Hensikten med denne meditasjonen er at du skal fylle på energien din. Denne økten er ideell for når du føler deg sliten, eller har lite energi. Økten består av to deler. I del en vil du bli guidet inn i en dyp tilstand av avslapning. Del to er uten veiledning, her kan du la deg flyte på den rolige musikken og lydene.

Read More...

Velkommen til denne guidede meditasjonen. Hensikten med denne meditasjonen er at du skal finne fred i deg selv og ditt hjerte. Denne økten er ideell for når du føler deg rastløs, har bekymringer eller har problemer med å sove. Økten består av to deler. I del en vil du bli guidet inn i en dyp tilstand av avslapning. Del to er uten veiledning, her kan du la deg flyte på den rolige musikken.

Read More...

Denne meditasjonen er en slanket versjon av en dypere og lengre meditasjon du kan lære mer om på vårt kurs i Transformerende Meditasjon. Ønsker du flere originale meditasjoner fra TMGNorge? Blir vår støttespiller gjennom Patreon

Read More...

Et nytt år er en god mulighet for endring og vekst. En perfekt mulighet til å begynne å manifestere en ny fremtid.

Read More...

I denne meditasjonen vil du få mulighet å la deg veilede gjennom en teknikk for å åpne mer opp for det som du fra før ikke la merke till. Og dermed vil du også åpne opp for å se nye muligheter i livet ditt.

Read More...

På samme måte som andre former for meditasjon, trener en kroppsscan oppmerksomheten. Kroppsskanning skifter mellom et bredt og smalt fokus på oppmerksomhet; fra å fokusere på din lille tå til hele kroppen.

Read More...

Denne meditasjonen er spesiallaget for verdens vanndag 22. mars. Selvfølgelig kan du gjøre denne meditasjonen når som helst. Set gjerne en flaske eller glass med vann ved side av deg når du gjør denne meditasjonen.

Read More...

Balanser ditt elektromagnetiske felt og kommunikasjon mellom ditt hjerte og din hjerne.

Read More...

Intensjonen bak meditasjonen er ikke å fjerne smerte men å håndtere smerte på en annen måte.

Read More...

I denne meditasjonen skal du bruke flere teknikker for å regulere angstfølelser.

Read More...

Vårt samfunn har ikke blitt lært til å uttrykke takknemlighet for alle de fantastiske gaver vi har. På mange måter har vi egentlig blitt lært til å fokusere på de mangler vi har, eller hva vi ikke har. Det er oppmerksomheten til den mangelen som faktisk skaper selve mangelen, ikke omvendt. De siste globale endringene vi har vært vitne til, er tydelige bevis på at vi trenger å være takknemlige for alt vi har. Hvem er vi, som bor i et av verdens rikeste land, til å tro at vi ikke har nok?

Read More...

I følgende meditasjon skal du komme i kontakt med det vi for denne anledningen kaller din guide eller dine guider. Det er fint om du allerede kan skrive ned noe spørsmål du har til din guide. Det du også kan spørre er om din guide vil hjelpe deg med å bli kvitt en fysisk eller psykisk plage. Hvordan du ser på guiden din og hvordan din guide representerer seg for deg spiller absolutt ingen rolle. Bare vær åpen og ha det moro med alt som du opplever under sesjonen.

Read More...

Denne meditasjonen hjelper deg med å skape en følelse av lykke. Den er en kombinasjon av meditasjon og hypnose slik at du lettere vil kunne gjenskape en lykhetsfølelse når som helst på egen hårnd. Når vi føler oss lykkelig går kroppen gjennom mange biologiske prosesser. Blant annet blir vårt immunforsvar styrket, man får mer energi, mer mot, og selvsikkerhet.

Read More...

Denne meditasjonen er ment til å forsterke forbindelsene som går fra universet (kvantefeltet), gjennom ditt elektromagnetiske felt, ditt hjerte og din hjerne og tilbake igjen til kvantefeltet. Det er en øvelse hvor vi kommer i kontakt med vår indre stemme.

Read More...

Bruk meditasjon for å transformere ditt liv. Denne åpen fokus meditasjonen lar deg komme i kontakt med Kvantefeltet. Feltet av uendelige muligheter. Når du er i forbindelse med dette feltet er du i stand til å manifestere det livet du alltid har drømt om.

Read More...